Kas sina oled juba Prisma omabrändide Xtra ja Rainbow tooteid jõudnud proovida? Kui veel ei ole, siis loodame, et allpool väljatoodud retseptid, mis kasutavad suures osas just taskukohaseid omabränditooteid, inspireerivad sind seda tegema.

Miks eelistada omabränditooteid?

Omabränditoodete kasuks räägib suuresti nende taskukohane hind – hinnavahe tuntud brändide toodetega on tuntav. Taskukohast hinda aitab pakkuda see, et tooteid hangitakse tihti väga suures koguses ning see, et omabränditoodete puhul hoitakse kokku turunduskulude arvelt.

Samas ei tee Prisma omabränditooteid pakkudes sugugi mööndusi kvaliteedi osas. Vastupidi, omabränditoodete puhul järgitakse kvaliteedinõudeid eriti rangelt.

Loe Prisma omabränditoodete kohta lähemalt siit.

Igaühele midagi

Oleme sinu jaoks kokku pannud 10 maitsvat retsepti, mille koostisosade lõviosa moodustavadki taskukohased Prisma omabrändi tooted. Siit postitusest leiad retsepte alates smuutist ja maasikakohupiimast ning lõpetades kanalasanje ja oa-spinati karriga – midagi meelepärast igaühele!


Anna meile kommentaarides teada, millise retsepti kõige esimesena järgi proovid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *