Valmistusaeg: mitu tundi (millest 30 min aktiivset aega)

Biscoffi juustukook valmib lihtsalt, ilma želatiinita. Sametiselt pehme moussekook võlub rikkaliku kaneeli ja karamelli maitsekooslusega, mis harmoneerub krõbeda Biscoffi küpsisepõhjaga.

Koostisosad (10 tükki):

Põhi:

  • 250 g karamelliseeritud küpsiseid (nt Lotus Biscoff)
  • 100 g taimset margariini

Täidis:

  • 250 g karamelliseeritud küpsisekreemi (nt Lotus Biscoff)
  • 400 g taimset toorjuustu (nt Violife)
  • 1,5 dl kaeravahukoort

Kate:

  • 150 g karamelliseeritud küpsisekreemi

Kaunistuseks:

  • Viigimarju ja rosmariinioksi (valikuline)

Valmistamine:

  1. Kata lahtikäiva vormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga.
  2. Purusta küpsised, sega sulatatud margariiniga ja vajuta segu vormi põhja. Tõsta külma.
  3. Vahusta küpsisekreem ja toorjuust, lisa kaeravahukoor ja vahusta ühtlaseks. Kalla täidis vormi ja jahuta vähemalt 3 tundi.
  4. Soojenda küpsisekreemi ja kalla see koogi peale. Lase taheneda umbes tund.

Eemalda kook vormist, kaunista küpsisepuru, viigimarjade ja rosmariiniga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *