Valmistusaeg: mitu tundi (millest 30 min aktiivset aega)
Biscoffi juustukook valmib lihtsalt, ilma želatiinita. Sametiselt pehme moussekook võlub rikkaliku kaneeli ja karamelli maitsekooslusega, mis harmoneerub krõbeda Biscoffi küpsisepõhjaga.
Koostisosad (10 tükki):
Põhi:
- 250 g karamelliseeritud küpsiseid (nt Lotus Biscoff)
- 100 g taimset margariini
Täidis:
- 250 g karamelliseeritud küpsisekreemi (nt Lotus Biscoff)
- 400 g taimset toorjuustu (nt Violife)
- 1,5 dl kaeravahukoort
Kate:
- 150 g karamelliseeritud küpsisekreemi
Kaunistuseks:
- Viigimarju ja rosmariinioksi (valikuline)
Valmistamine:
- Kata lahtikäiva vormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga.
- Purusta küpsised, sega sulatatud margariiniga ja vajuta segu vormi põhja. Tõsta külma.
- Vahusta küpsisekreem ja toorjuust, lisa kaeravahukoor ja vahusta ühtlaseks. Kalla täidis vormi ja jahuta vähemalt 3 tundi.
- Soojenda küpsisekreemi ja kalla see koogi peale. Lase taheneda umbes tund.
Eemalda kook vormist, kaunista küpsisepuru, viigimarjade ja rosmariiniga.