30 min (30 min aktiivset tegevust)
4 tükki

Mähi tortilja sisse oregano ja tšilliga maitsestatud ja küpsetatud halloumi juust ning maitsvad hooajalised aedviljad. Lihtne küüslaugune jogurtikaste ja oliivid annavad vrappidele mõnusalt kreekapärast hõngu.


Koostisosad
200 g (1 pakk) Rainbow halloumi juustu
2 tl Xtra oliiviõli
1 tl Xtra oreganot
1/2 tl tšillihelbeid

Küüslaugu-jogurtikaste
1 küüslauguküüs
150 g (1 purk) Rainbow kreeka stiilis jogurtit 2%
1 tl Xtra oliiviõli
pisut soola
pisut purustatud musta pipart

Serveerimiseks
200 g Rainbow kirssploomtomateid
100 g (~ veerand) kurki
50 g (~ pool pead) jääsalatit
1–2 varajast punast sibulat koos vartega
8 Rainbow kivita oliivi
4 Rainbow suurt tortiljat

Valmistamine
Alusta kastmest. Koori ja riivi küüslauk. Sega kõik kastme koostisosad kausis kokku ja tõsta külmikusse maitsestuma.

Pese aedviljad. Lõika tomatid kuubikuteks. Lõika kurk ja sibulad ribadeks. Rebi jääsalat tükkideks. Viiluta oliivid.

Lõika juust kaheksaks viiluks. Pintselda neid mõlemalt poolt õliga ning maitsesta oregano ja tšilliga. Küpseta viilud kuumal grillil või (grill)pannil mõlemalt poolt kaunilt pruuniks.

Soojenda tortiljad kas grillil või pannil. Määri tortiljadele kastet. Tõsta peale halloumi ja aedviljad. Keera tortiljad vrappideks ning naudi!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.