Fetamaitselised ahjuomletid küpsevad lõbusates piprapaatides. Pikad maguspaprikad on särtsakast välimusest hoolimata maheda maitsega ja sobivad ideaalselt nende kergesti täidetud ahjuomlettide jaoks.

Koostisosad (4 portsjonit)

4–6 pikka maguspaprikat
6 kanamuna
1 1/2 dl Kreeka jogurtit
Väike punt murulauku, hakitud
1/4 tl jahvatatud musta pipart
1/4 tl soola
150 g fetajuustu


Valmistamine

Pane ahi soojenema 200 kraadile. Pese ja kuivata paprikad ning lõika need seejärel pikkupidi pooleks. Eemalda seemned, kuid jäta varreotsakesed külge.
Lao paprikapaadid ahjuplaadile nii, et need toetaksid üksteist.
Koksi munad kaussi,  vispelda hulka jogurt, murulauk, must pipar ja sool. Vala omletisegu ettevaatlikult paprikapoolikutesse.
Küpseta ahjus 200 °C juures 10 minutit, kuni omletid on kergelt hüübinud. Murenda peale fetajuustu ja küpseta veel umbes 10 minutit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *