Rõõmsameelne Hugo mocktail on valmistatud leedriõie mahlast, alkoholivabast vahujoogist ja mineraalveest. Hugo Spritzi alkoholivaba versioon sobib hästi suviste pidude joogilauale ning on maitsev ka aperitiivina ja vabaaja seltskonnajoogina.

Koostisosad (4 portsjonit)

1 dl leedriõie mahla kontsentraati
2 dl mineraalvett
4 dl alkoholivaba vahujooki

Lisandiks:
jääkuubikuid
punt  piparmünti


Valmistamine:
Pese ja viiluta laim. Pane klaasidesse jää, piparmündilehed ja laimiviilud. Jaga mahlakontsentraat klaasidesse. Kalla peale mineraalvesi ja vahuvein ning sega jooki kergelt pika lusika või joogipulgaga.

Nipp! Hugot pakutakse sageli suures veiniklaasis, kuid võid kasutada ka ümarakujulisi džinnikokteili klaase. Pokaalide asemel võid jooki serveerida ka kannus. Sel juhul kahekordista koostisosade kogust. Kann kihisevat leedrilille spritzi sobib suurepäraselt suvisteks pidudeks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *