Muretu ja vastutustundlik igapäevane tarbimine ei pea olema kulukas. Tutvustame sulle Prisma omabrändi Änglamark, mis pakub keskkonnasõbralikke ja vastutustundlikult toodetud mahetooteid taskukohase hinnaga. Kvaliteetsed ning rahakotisõbralikud Änglamarki tooted on leitavad vaid Prismast. Tutvu tootevalikuga lähimas Prisma kaupluses või vaata tooteid ePrismast!

Änglamarki missioon
Änglamark on turul olnud juba alates 1991. aastast ning kaubamärgi eesmärk on muuta kvaliteetsed keskkonna- ja allergiasõbralikud tooted läbi taskukohase hinna kõigile kättesaadavaks. Änglamark annab võimaluse teha teadlikke valikuid ilma, et peaks järele andma maitses või kvaliteedis.

Lai tootevalik
Änglamarki tootevalikusse kuulub hulganiselt erinevaid mahe- ning keskkonna- ja allergiasõbralikke tooteid, sealhulgas toiduaineid, hügieenitooteid, kodupuhastusvahendeid ja mähkmeid. Änglamark on pühendunud kõigile sobilike kvaliteetsete toodete loomisele.

Rahakotisõbralik ning vastutustundlik
Änglamark paistab silma oma taskukohaste hindade poolest. Änglamarkiga on keskkonnasõbralike ja vastutustundlike valikute tegemine lihtne ning ei aja eelarvet lõhki.

Samas ei pea kaubamärgi tooteid soetades soodsa hinna arvelt tegema sugugi järeleandmisi kvaliteedis. Kõik Änglamarki tooted on tunnustatud ka jätkusuutlikkuse sertifikaadiga, nii et võid olla kindel, et Änglamarki tooteid seotades teed tõeliselt hea ja keskkonnasõbraliku valiku.

5 suurepärast toodet Änglamarki valikust, mida soovitame sul proovida:

Änglamark pakub laia valikut kvaliteetseid tooteid, ent valisime sinu jaoks välja viis, mida soovitame kaubamärgiga tutvuse tegemiseks proovida.

  1. Mahe vahtrasiirup: Änglamarki vahtrasiirup on valmistatud Kanadas ning sobib imeliselt pannkookidele niristamiseks või küpsetistes kasutamiseks. Samuti on see hea magustaja erinevates kastmetes.

2. Peenestatud mahespinat: Külmutatud viljades ei leidu sugugi oluliselt vähem toitaineid ja vitamiine kui värsketes viljades. Nii on lugu ka spinatiga! Änglamarki külmutatud mahespinat on taskukohane valik, mis säilib kaua ning mida saab kasutada mitmetes erinevates roogades.

3. Vannitoa puhastussprei: Änglamarki vannitoasprei eemaldab tõhusalt katlakivi ja mustuse ning jätab vannitoa säravalt puhtaks. Toode ei sisalda värv- ega lõhnaaineid.

4. SPF 50 päikesekreem: Änglamarki SPF 50 päikesekreem aitab nahka tõhusalt päikese eest kaitsta. Toode sobib ka allergikutele.

5. Püksmähkmed (erinevad suurused): Änglamarki mähkmed on ühed odavaimad turul, ent kvaliteedi osas ei tule sugugi mööndusi teha. Need on hea imavusega ning lapse tundliku naha vastas pehmed. Änglamarki mähkmete kohta saad rohkem lugeda ka meie varasemast postitusest, kus lapsevanemad testisid oma laste peal kolme eri tüüpi mähkmeid.

Kui soovid teha taskukohaseid valikuid, mis on sõbralikud nii tervise kui keskkonna suhtes, siis on Änglamark sinu jaoks õige valik. Tutvu Änglamarki toodetega lähimas Prisma kaupluses või ePrismas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *