15 min

4 portsjonit

Selle vahva salati viguriks on mozzarella‘st ja kirsstomatitest valmistatud „kärbseseened“.

Koostisained
250 g mini-mozzarella‘t
500 g kirsstomateid
1–2 sl majoneesi
50 g rukolat
1 pott basiilikut
2 sl oliiviõli
1 sl heledat palsamiäädikat
1/4 tl soola
1/4 tl purustatud musta pipart

Valmistamine
Nõruta juust. Poolita kirsstomatid ja eemalda seemned. Tõsta tomatipoolikud juustupallidele mütsiks. Kui vaja, võid mütsi juustupalli külge kinnitada tilga majoneesiga.

Pane majonees pritskotti või väiksesse kilekotti. Lõika kotinurka väike auk ja pigista tomatimütsidele majoneesist täpikesi. Võid teha ka valge kübaraga „mürgiseene“, pannes kirsstomati jalaks ja mütsiks pooliku mozzarella-palli.

Tõsta rukola ja basiilikulehed lamedale serveerimisnõule. Nirista peale õli ja palsamiäädikat. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta tomatist ja mozzarella‘st tehtud „seened“ salatipadjale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *