Kevadine värske köögiviljalisand valmib lihtsal moel krõmpsust varsbrokolist, läätsedest ja spinatist. Küpseta varsbrokolit pannil, lisa ülejäänud ained ja kuumuta. Serveeri köögiviljarooga kala või kanaga või naudi eraldi kerge lõunasöögina.

Valmistusaeg: 15 minutit

Koostisained (4 portsjonit)
300 g varsbrokolit
1 küüslauguküüs
230 g (1 purk) punaseid läätsi (konserv)
70 g (1 pakk) beebispinatit
1 1/2 spl röstitud seesamiõli
1 spl laimimahla
1 tl soja
Valmistamine
Loputa varsbrokoli ja lõika 2-3 osaks. Koori ja haki küüslauk. Nõruta ja loputa läätsed. Loputa ja kuivata spinat.
Kuumuta pannil 1 spl õli. Lisa brokoli ja küüslauk, küpseta vahepeal pöörates umbes 5 minutit. Maitsesta laimimahla ja sojaga. Lisa pannile läätsed ja kuumuta paar minutit. Viimasena sega hulka spinat ja 1/2 spl õli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *