Roheline salat on suurepärane eelroog või lisand. Granadilli ehk passionvilja vinegrett annab salatile värskust ja magusa eksootilise puuviljamaitse.

Valmistusaeg: 15 min

Koostisained (5 portsjonit)
Roheline salat
100 g (1 pea) jääsalatit
100 g (1 pakk) frisee salatit
50 g (1 pott) rukolat

Granadilli vinegrett
3 granadilli
3 spl rapsiõli
1 – 1 1/2 tl õunaäädikat
1 tl mett
Soovi korral kaunistuseks
füüsaleid

Valmistamine:
Loputa ja kuivata salatid ning rebi suupärasteks tükkideks. Laota salatid serveerimisvaagnale.
Loputa ja tükelda granadillid. Kraabi vilja sisu lusika abil kaussi. Sega hulka teised vinegreti komponendid.
Kalla vinegrett salatile vahetult enne serveerimist. Soovi korral kaunista salat füüsalitega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.