Roheline salat on suurepärane eelroog või lisand. Granadilli ehk passionvilja vinegrett annab salatile värskust ja magusa eksootilise puuviljamaitse.
Valmistusaeg: 15 min
Koostisained (5 portsjonit)
Roheline salat
100 g (1 pea) jääsalatit
100 g (1 pakk) frisee salatit
50 g (1 pott) rukolat
Granadilli vinegrett
3 granadilli
3 spl rapsiõli
1 – 1 1/2 tl õunaäädikat
1 tl mett
Soovi korral kaunistuseks
füüsaleid
Valmistamine:
Loputa ja kuivata salatid ning rebi suupärasteks tükkideks. Laota salatid serveerimisvaagnale.
Loputa ja tükelda granadillid. Kraabi vilja sisu lusika abil kaussi. Sega hulka teised vinegreti komponendid.
Kalla vinegrett salatile vahetult enne serveerimist. Soovi korral kaunista salat füüsalitega.