Olümpiamängudest ei saa üle ega ümber. Kes vaatab suusatamist, kes iluuisutamist, kes hoopis hokit, kes spordib tugitoolis, kes õues suusarajal või liuväljal – mingil moel puudutavad olümpiamängud meid kõiki.

Seda, et suurvõistlused telerite müüki edendavad, võivad vast kõik kaupmehed kinnitada. Nii ka Prisma, sest meiltki saab ühes argiostudega teleri soetada ja seda kasvõi diivanilt tõusmata – ePrismast tellides tuuakse uhiuus telekas kasvõi koju kätte.

Pühendunud tugitoolisport kulutab kaloreidki, seega võid vabalt end pingelisemateks hetkedeks mõnusate maiuspaladega varustada. Telekapuldi kõrvale passivad hästi näiteks uute maitsetega kummikommid, šokolaaditahvlid või jäätisetopsid, mis on saadaval ainult Prismades. Proovi näiteks Malaco kaht sorti aabitsatähti, mida leiab nii troopiliste kui kodukandi puuviljade ja marjade maitsetega. mõlemas senisest 50% enam puuvilju ning ainult looduslikud maitseained.

Šokolaadiriiulis esindavad uudiseid Marabou pistaatsia-soolakaramelli-meresoola piimašokolaad, Royal mündi-toffeekrokandi šokolaad ning Dumle Kismet, milles, nagu nimigi viitab, on kokku saanud kaks armastatud maitset.

Jäätiseletiski jätkub soolakaramelli võidukäik, sest müügile saabus valik Magnumi Sweet & Salty Almond Remix jäätiseid topsist pulgajäätisteni. Troopiliste maitsete austajaid ootab aga uus Solero vaniljejäätis eksootiliste viljade kastmega.

Kui maiustamisest küll saab, tuleb sport tugitoolist õue viia. Prismast leiad kerge vaevaga ka suuasd, kepid, suusasaapad niisamuti kui iluuisud ja kõik, mis jäähoki jaoks vaja, kaitsmetest hokiuiskudeni. Kelgutaminegi on sport, kui mäest üles-alla rassimist ning lastekoorma vedamist arvestada, kusjuures kelkude hinnad on veebruaris lausa 20% soodsamad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *