Maitsesta kanaribad magussoolases laimikastmes ja kombineeri muude põnevate aasia maitsetega. Värskusega üllatab salatis mõnus mesipomel.

Koostisained (4 portsjonit)

110 g riisinuudleid
2 laimi mahl
2 sl sojakastet
1 tl suhkrut
2–4 küüslauguküünt
40 g (umbes 4 cm tükk) ingverit
4 rohelise sibula vart
200 g punast kapsast
1 mesipomel
1 porgand
1/2 kurki
1 pott münti
1 pott koriandrit
300 g (1 pakk) maitsestamata kanafilee ribasid
2 sl rapsiõli

Valmistamine

Keeda nuudlid pakendi juhiste järgi. Kurna ja loputa külma veega. Pressi laimimahl suurde kaussi. Sega mahla hulka sojakaste ja suhkur.
Koori ja peenesta küüslauk ja ingver. Haki roheline sibul. Lõika punane kapsas ribadeks. Koori pomel ja lõika viljaliha suupärasteks tükkideks. Koori porgand. Lõika porgand ja kurk koorimisnoaga pikkadeks ribadeks. Haki maitsetaimed.
Kuivata kanaribad köögipaberiga. Pruunista kanaribad kuumas õlis suurel pannil. Lisa küüslauk ja ingver ning prae 1–2 minutit. Kalla kanaribad kaussi, laimi-sojasegusse. Lisa ülejäänud koostisained, sega läbi ja serveeri kohe

Leave a Reply

Your email address will not be published.