Küll on tore, et erinevalt mujal maailmas levinud armastajate päevast on meil siin Eestis 14. veebruar ikka sõbrapäev! Armsam on ju üks ja ainus, aga sõpru ikka enam ja nii saab ka sõbrapäevast rohkem rõõmu!  Tegelikult on ju tore praegusel veidral ajal sõpradega ohutult kohtuda ja vastiku viiruse asemel head tuju jagada. Võimalusi on mitmeid, vali kasvõi mõni neist:

Mine näiteks metsa ja tee tuld seal, kus tohib, sest RMK on sinu jaoks ette valmistanud hulga lõkkekohti üle Eesti. Koduköögis enne teele asumist grip-kotti marineerima pandud sea sisefilee valmib ka pakaselistes tingimustes kiirelt ja kindlalt. Matkamiseks vajalik on samuti Prismas aastaringi saadaval.

Kutsu sõbranna pargipiknikule, sest pingil saab parajat vahemaad hoides kõik salajutud silmast silma räägitud. Enne lase aga ära arvata, mis imeasja sa kohvi sisse segasid, et see nii pehmelt ja pähkliselt maitseb! Pikemat istumist plaanides võta kaasa ka käe- ja jalasoojendajad.

Miks mitte sõbrapäeval kelgumäel kohtuda, eriti kui vastlapäeva töölt vabaks ei anta? Vürtsidest õhkav porgandi-bataadisupp ajab sooja sisse ka kelgujärtsis passijatele. Termoseid ja termokruuse leiad nii ePrismast kui lähimast Prisma poest.

Karantiini sattunud sõpra rõõmusta ukse taha viidud koogiga, mis kõneleb südamest südamesse, suussulavast maitsest rääkimata.  Kumma valid, kas piparmündised Marianne-südamekesed või südamesoojad vahvlid? Või kingid talle lohutavaks ajaveetmiseks suisa vahvlimasina?

Külalisi võib ju ka koju kutsuda, kui kallistama ei kuku ja õuepeo korraldamiseks ruumi jagub. Soojad riided selga, suupisted põske ja aiapidu püsti! Rebitud tex-mex sealiha saab panna nii burksikukli kui lameleiva vahele, sõrmede soojenduseks sobib hästi kaneeline õunaglögi.

Sõbrapäeva võib ka restoranis veeta või ennast armsamaga hotelli sättida. Tallinna südames Viru hotelli all asuv Amarillo ahvatleb sõbrapäeval tasuta magustoiduga, Viru hotell ise pakub aga terveks veebruariks eriti sõbraliku hinnaga öömaja keset südalinna tuledesära.

Näed siis, nii palju võimalusi sõbrapäevast unustamatu elamus teha! Millise neist sel aastal valid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *