Kuigi Konto tingimused muutuvad alles 1. märtsil, on eesootav muudatus juba paljudele Konto klientidele kõneainet andnud. Räägime siis lähemalt, miks ja mida me muudame.

Tegelikult algas kõik sellest, kui eelmisel sügisel ühe suure tarbijauuringu tulemusena ilmnes, et valdav osa meie kliente peab senist Konto süsteemi liialt keeruliseks ja mis veel hullem – lausa ebaõiglaseks. Nimelt koosneb Konto püsikliendiprogramm praegu lausa 10 boonustasemest (0,5%-5%) ning esimesele tasemele jõudmiseks tuleb kuu jooksul oste teha vähemalt 50 euro eest ning kõige kõrgem tase toob tagasi 5% eelmise kuu ostusummast.

Ütleme ausalt, saadud teadmine oli silmiavav. Nii palju häid kliente, kes käivad meie poodides ilma, et neil Kontost midagi kasu oleks? Nii ei lähe. Me ei taha olla ebaõiglased. Me tahame olla igaühele kättesaadavad ja taskukohased, pakkudes laia ja kvaliteetset valikut, odavaid hindu ja õiglast püsikliendiprogrammi. Me soovime, et igaüks leiaks Prismast just seda, mida vaja ja et igaüks saaks poes käimisest Konto kaudu kasu. Igaüks. Esimesest sendist alates. Ja just seepärast otsustasimegi me muuta Konto tasemeid – et edaspidi olekski igaühel Kontost kasu, ükskõik kui palju tal poes kulutada on võimalik.

Eesootav muudatus tekitas arusaadavalt enim pahameelt kõige suurema ostukorviga püsiklientide seas, kes siiani iga kuu isegi kuni 5% Konto raha tagasi on saanud. Muidugi, Konto raha tasemete muutus on märgatav, kuid päris kindlasti tasub ka edaspidi kõik oma ostud Prismast teha, toidukaubast tarbekauba, sporditarvete ja kodutehnikani, sest Konto programm jääb endiselt progresseeruvaks – mida rohkem kulutad, seda suurema % Konto raha tagasi saad. Lisaks paneme edaspidi rohkem rõhku personaalsetele pakkumistele ning üllatame aeg-ajalt oma kõige pühendunumaid püsikliente ahvatlevate eripakkumistega.

Nii saabki siis esimesest märtsist alates Konto oma kolme tasandiga olema lihtne ja õiglane: iga ost, mille Prismas Kontot registreerides teed, hakkab sulle Konto raha tagasi koguma ning mida rohkem ostad, seda kõrgema % Konto raha tagasi saad. Nii lihtne ongi.

Konto muudatusi puudutavat uudist saad lugeda siit, Konto tingimustega tutvuda siin ja kokkuvõtliku ülevaate Kontost siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *