Milline Prisma on sinu kodupood? Kui Rocca al Mare või Lasnamäe, siis oled Prisma uue kontseptsiooniga juba päris tuttav. Kui Mustamäe Prisma, on sul juba varsti võimalus nautida ostlemist uuenenud kaupluses. Kui aga sinu kodupoeks on mõni eelpool nimetamata Prisma, pole ka muretsemiseks põhjust, sest lähiaastatel saavad kõik olemasolevad Prismad uue kuue.
Ülemöödunud aastal tegi renoveerimisega otsa lahti Rocca al Mare Prisma, kus vast silmatorkavaimaks muudatuseks oli värske väljanägemise ja ka oluliselt laiema valikuga Food Market. Muidugi said ahvatlevama ilme ka puuviljaosakond ning tegelikult kogu pood. Tänu ümberehitusele saime ruumi kõvasti juurde ja laiendasime selle võrra oluliselt kodumasinate valikut. Sa ju teadsid, et kui ostad Prismast suurt kodutehnikat, toome selle sulle tasuta koju ja kui vaja, aitame masinad isegi paika panna?
Järgmisena võtsime ette Lasnamäe Prisma, mille renoveerimisele kulus napp kaks kuud. Vahetult enne möödunud aasta jõule saigi tutvust teha uuenenud poega, kus sarnaselt Rocca al Mare Prismale rõõmustavad ostjaid uhiuus Food Market, värske puuviljaosakond ühes avara ürdiriiuliga, juba veidi varem avatud Fazer Pagari küpsetuspunkt ja jaanuaris järele jõudnud Itsudemo Sushibar. Uue ilme sai ka jookide osakond ning lillede ja ajakirjade vahekäik. Kodutehnika osakonda lisandusid ka suured kodumasinad.
Nüüd on sarnased muudatused ees ootamas ka Mustamäe Prismat. Uued, energiasäästlikumad kaubariiulid ja külmletid, uuendatud kaubavalik, ahvatlusterohke Food Market ja kauaoodatud Itsudemo Sushibar – kõik see on juba paari kuu pärast avastamist ootamas.
Alanud aasta toob kaasa ka paari uue Prisma avamise, üks Tiskres ja teine Tallinna idapiiril Linnamäe tänaval, kuid nendest räägime lähemalt siis, kui ehitus enam edenenud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *