Fotode ning retsepti autor on FoodStudio.
Sobib veganitele
Koostisosad
2 rusikasuurust sibulat
1 pakk shimeji seeni või mistahes seeni
praadimiseks taimset võid ja pisut õli
soola ja musta pipart
peterselli või tüümiani lehti, hakitult
1 pakk seentega pelmeene (või mõndasid teisi taimseid pelmeene)
1 pakk FoodStudio gravy kastet
värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamine
Puhasta sibulad ja viiluta. Kollased või punased, ise vali! Aja pann kuumaks ning sulata seal või ja lisa pisut õli.
Lisa sibulad ja prae, kuni klaasjad. Lisa seened ja prae seni, kuni kõik on kuldpruun. Siia sobivad kõik seened: pilvikud, kukeseened, puravikud, lehterkukeseened, mustad torbikseened, pruunid- või valged shimeji seened, šampinjonid või milline tahes sinu lemmik on.
Lase pannil paari sentimetri jagu vett keema ning poeta pelmeenid vette. Keeda, kuni peaaegu valmis ning vala üle tumepruuni gravy kastmega (kui tundub, et vett on palju, kurna vähemaks). Lase pelmeenidel gravy sees mõnuga podiseda mõned minutid ning serveeri siis lahke kuhja praetud seente ja sibulatega. Lilleõied muidugi ka!
1 Comment