Lisa jaanilauale indiapärast vürtsi karribroileri varraste näol! Broilerifileele annavad mõnusalt tulise maitse kookospiim, karripasta ja mesi. Karribroileri vürtsikust sobib hästi tasakaalustama suviselt värske kurgi-melonisalat.

Koostisosad

500 g broilerifileed
1 purk (200 ml) kookosejooki
2 sl punast karripastat
1 sl mett
1 sl sojakastet
1 tl soola

Kurgi-melonisalat
pool kurki
pool melonit
ühe laimi mahl
1 sl oliiviõli
soola
purustatud roseepipart
1 pott rukolat

Valmistamine

Lõika broilerifilee mõne sentimeetri jämedusteks ribadeks. Sega kookospiimaga mesi, sojakaste ja sool. Sega hulka broileriribad ja kata kilega. Lase mõni tund või järgmise päevani maitsestuda.

Torka broileritükid kas vees leotatud puidust grillvarraste või õlitatud metallist grillivarraste otsa. Tõsta vardad grillile ja küpseta umbes 15 minutit või kuni liha on küps. Keera vardaid küpsetamise ajal, et liha valmiks ühtlaselt.

Poolita kurk pikuti, eemalda pehme siseosa ja lõika kurk ribadeks. Eemalda meloni seemned ja koored ning lõika melon tükkideks. Sega omavahel salati koostisosad. Paku broilerivarraste juurde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.