Grillitud värske kapsas on üllatus, mida pead kogema! Viimistle grillilt võetud kapsaviilud särtsaka tšilli-sidrunikastme ning hakitud soolapähklite ja murendatud fetajuustuga.

Koostisosad (4 portsjonit)

1 värske kapsas

2 spl rapsiõli

Tšilli-sidrunikaste

1 tk sidrun

Punt koriandrit

3 spl rapsiõli

2 spl vedelat mett

2 tl sojakastet

1 tl tšillihelbed

1/4 tl soola

1/4 tl jahvatatud must pipar

Serveerimiseks
1 dl soolapähkleid

Veidi fetajuustu


Lõika värske kapsas 2 cm paksusteks viiludeks. Lükka ettevaatlikult läbi iga kapsaketta paar vees leotatud puidust grillvarrast, et neid paremini koos hoida. Pintselda kapsaviilud ,mõlemalt poolt õliga.

Pigista sidrunimahl (1/2 dl) väikesesse kaussi. Haki koriander. Sega kõik kastme koostisosad kokku.

Grilli kapsaviile grillplaadil umbes 5 minutit mõlemalt poolt, kuni pind on röstitud ja sisu veidi pehmenenud.

Haki soolapähklid veidi väiksemaks ja murenda fetajuust kahvliga veidi peenemaks. Nirista kaste kapsalõikudele ning viimistle pähklite ja fetaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *