Neid mahlakaid kanavardaid saab küpsetada nii praeahjus kui õuegrillil. Kas tunned juba veidi suvehõngu?

Koostisosad:

2 broilerifileed 

2 sl rapsiõli 

2 sl laimi- või sidrunimahla 

1/2 tl jahvatatud koriandrit 

1/2 tl jahvatatud kardemoni 

1/2 tl jahvatatud ingverit 

1 tl soola 

Pool värsket ananassi

Kaste:

1 purk (200 g) crème fraîche’i 

0.5 dl magusat tšillikastet 

0.2 tl karrit

Valmistamine

Kui kasutad puidust grillvardaid, leota neid enne kasutamist vees.
Lõika broilerifileed suupärasteks kuubikuteks. Sega kausis kokku õli, laimi- ja sidrunimahl ning maitseained. Tõsta broileritükid marinaadi ja jäta kuni paariks tunniks külmikusse maitsestuma.
Kastmeks sega kokku crème fraîche, tšillikaste ja karri.
Koori ananass ja tükelda see broileriga sarnase suurusega tükkideks. Lükka broileri- ja ananassitükid vaheldumisi vardasse. Küpseta 250-kraadise ahju keskmises osas umbes 15 minutit või õues grillil nii kaua, kuni broiler on küps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *