Neid mahlakaid kanavardaid saab küpsetada nii praeahjus kui õuegrillil. Kas tunned juba veidi suvehõngu?
Koostisosad:
2 broilerifileed
2 sl rapsiõli
2 sl laimi- või sidrunimahla
1/2 tl jahvatatud koriandrit
1/2 tl jahvatatud kardemoni
1/2 tl jahvatatud ingverit
1 tl soola
Pool värsket ananassi
Kaste:
1 purk (200 g) crème fraîche’i
0.5 dl magusat tšillikastet
0.2 tl karrit
Valmistamine
Kui kasutad puidust grillvardaid, leota neid enne kasutamist vees.
Lõika broilerifileed suupärasteks kuubikuteks. Sega kausis kokku õli, laimi- ja sidrunimahl ning maitseained. Tõsta broileritükid marinaadi ja jäta kuni paariks tunniks külmikusse maitsestuma.
Kastmeks sega kokku crème fraîche, tšillikaste ja karri.
Koori ananass ja tükelda see broileriga sarnase suurusega tükkideks. Lükka broileri- ja ananassitükid vaheldumisi vardasse. Küpseta 250-kraadise ahju keskmises osas umbes 15 minutit või õues grillil nii kaua, kuni broiler on küps.