Tekst ja retseptid Maru Metspalu, fotod Siim Vahur

Violife võileivaviilud Edam

Kuumad kimchi võileivad on minu nõrkus. Tegelikult igasugused kuumad ja juustused võileivad. Kui vegan juustudele segada sisse majoneesi, siis sulab see nagu päris juust, aga on keskkonnale niipalju parem, kui loomset päritolu juust.

Tegelikult peaksime palju enam oma organismi toetama heade bakteritega, mida saab ka hapukapsast. Vürtsid, aga tunduvad omal kohal külmade ja kõledate ilmadega, seepärast panin kaks lemmikut veidi lihtsamini kokku. Kellel, aga on oma purgike kimchit tehtud ning see külmikus valmis, kasutage julgelt seda.

Heade bakteritega hapukapsavõikud

Määri haputaignaleivale taimne või ning tõsta hapukapsas peale. Nirista tulist tšillikastet ning tõsta viil või kaks Violife juustu peale. Küpseta ahjus, grillrežiimil, kuni juust on veidi sulanud. Nirista peale tšilliõli ning söö kuumalt.

Seest hakkab soe ja kõht tänab sellise kingituse eest! Kes tšillitulisust ei armasta, jätku see lihtsalt ära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *