Advendikalendrid teevad jõulueelse perioodi eriliseks, pakkudes toredat ootusärevust ja väikeseid rõõmuhetki. Alljärgnevas blogipostituses tutvustame erinevaid Prisma valikusse kuuluvaid advendikalendreid. Leiad siit mitmesuguseid maiustuste, mänguasjade ja isegi lemmikloomade kalendreid. Loe edasi, et leida just endale sobiv!

Suu magusaks

Šokolaadisõbrad saavad oma kindlaid lemmikuid nüüd ka jõulukalendrist leida, sest tänavu on Prismas nii Lindt, Ferrero, After Eight, Kinder, Smarties, M&M kui Dumle ka mitme erineva variandiga. Kui eelnevalt nimetatud valikud on sobilikud ka pere pisematele, siis täiskasvanuid silmas pidades on müügil Baileys advendikalender, mis sisaldab Baileys® koorelikööriga piimašokolaaditrühvleid.

Kes eelistavad šokolaadi asemel maiustada hoopis kommidega, leiavad selleks näiteks Chupa Chupsi pulgakommidega, Haribo kummikarudega või Brain Blasterz hapude kommidega kalendri. Veidi ebatraditsioonilisemad valikud on Halva kalendrid lagritsa ja salmiaagi armastajatele või Niedreggeri advendikalender, kus peituvad tumeda šokolaadi ja martsipani täidisega kommid.

Jäätiski on advendikalendri sisse saanud! Jäätisekalendri võib leida Prisma jäätiseletist ning iga advendikalendri ukse taga on peidus 70 ml suurune käsitööjäätis.

Üllatused pere pisematele

Kuna jõulude ajal kipub maiustusi niigi kogunema, siis hea alternatiiv on mänguasjadega kalendrid. Näiteks leiad Prismast laste seas populaarse ”Käpapatrulli” teemalise kalendri, mille uste taga peidavad end multifilmist armastatud tegelased. Kui kõik kalendriuksed on avatud, saab laps tegelastest panna kokku toreda talvise stseeni ning saata tegelased talvistele missioonidele.

Paljude lemmik Lego on välja tulnud mitme erineva advendikalendriga. Valikus on näiteks Star Warsi, Marveli ja Harry Potteri teemalised kui Lego City ning Lego Friends kalendrid. Väikeseid Disney fänne rõõmustab kindlasti populaarseid printsesse ning nende aksessuaare sisaldav advendikalender.

Piltti pakub advendikalendrit ka väikelastele, kes maiustuste ja mänguasjade jaoks liiga pisikesed on. Lastetoidukalendris peitub 10 erinevat püreed (põhiliselt puuviljapüreed), 2 batooni ning 1 snäkki. Nii ei jää ükski laps jõuluootusest kõrvale.

Hellita maitsemeelte asemel oma keha ja vaimu

Viimastel aastatel on kosmeetikakalendrid eriti hinda läinud. Teiste brändide kõrval on Prismas saadaval Lumene kalender 18 nahahooldustoote ning 6 meigitootega. Nivea pakub advendikalendreid aga nii meestele kui naistele. Mõlemad Nivea kalendrid sisaldavad erinevaid nahahooldustooteid, sealhulgas hügieenilisi huulepulkasid, deodorante, kreeme, palsameid ning näomaske.

Prisma valikus leidub kalender ka kõige pisematele ilutoodete fännidele. Neid rõõmustab toreda pingviinide pildiga kalender, kus on huulepulkasid, juuksekaunistusi ning lastele mõeldud küünelakke.

Jõulurõõmu pere lemmikutele

Ka lemmikloomadel on võimalus advendikalendrite kaudu jõuluootusest osa saada. Koeraomanikud saavad oma pehmet sõpra üllatada Best Friend advendikalendriga, mille 24 ukse taga peitub kuus erinevat maitsvat ja lihakat maiust. Best Friendil on kalender ka kassidele, kus on erinevad lihakad ja krõmpsuvad maiustused. Kui pere kass on hoopis konservide armastaja, sobib tema üllatamiseks Vitakraft advendikalender, mis sisaldab mitmeid maitsvaid konserve.

Šokolaadi ja kommidega täidetud advendikalendritest kosmeetika-, lemmiklooma- ning mänguasjakalendriteni, Prisma laiast valikust leiab igaüks endale sobiva. Sea sammud lähimasse Prismasse või vaata advendikalendreid ePrismast ning muuda jõuluootus eriti eriliseks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *