Vajad ideid, mida kinkida jõuludeks emale, õele, sõbrannale või kaaslasele? Loe edasi ja tutvu meie soovitustega!

Kinkekomplekt
Kinkekomplekt on lihtne, ent tore viis kellegi rõõmustamiseks ning Prisma valikust leiad palju erineva sisuga komplekte. Toidugurmaanile sinu elus sobib hästi maitsvaid hõrgutisi sisaldav kinkekarp või näiteks erinevate soolade komplekt.


Keha ja hinge aitavad poputada erinevad kehahoolduskomplektid ning küünalde kinkekomplektid. Saunahuvilistele sobib ideaalselt Emendo saunahetkede kinkepakk. Tutvu erinevate kinkekomplektidega lähimas Prisma kaupluses või ePrismas ning leia kingisaajale sobivaim!

Massaažiseadmed
Kingi lõõgastus massaažiseadme näol! Massaažiseadmed on head abilised lihaspingete vähendamiseks ning sobivad hästi kingituseks. Prisma valikust leiad näiteks vahetatava otsikuga massaažipüstoli ning infrapuna-massaažiaparaadi.


Aktiivsusmonitor või spordikell
Nii spordikell kui aktiivsusmonitor aitavad jälgida kasutaja füüsilist aktiivsust ning sellesttulenevalt tervise eest paremat hoolt kanda. Algajale sobib hästi aktiivsusmonitor, mis aitab lugeda samme, jälgida kulutatud kaloreid ning saadab meeldetuletusi liikumiseks. Aktiivsele sportlasele sobib aga kõige paremini spordikell, mis sisaldab enamaid ning detailsemaid tervisenäitajaid. Vali sobivaim variant vastavalt kingisaajale!


Kvaliteetne voodipesu
Kõige parem uni tuleb ikka siis, kui on võimalik magama heita kaunite ja mugavate voodiriiete vahel. Kaunis ja kvaliteetne voodipesu on hea kink, mis kestab aastaid. Soome tekstiilitootja Finlaysoni voodipesu on toodetud vastutustundlikest materjalidest ja näeb välja ajatult stiilne. Finlaysoni voodipesukomplektide mustrite valik on väga lai ja mitmekesine, alates vahvatest pesukarudest ja elevantidest ning lõpetades graatsiliste liblika- ja lillemustritega. Igale maitsele leidub midagi!


Eriline kruus
Kui tead, et kingisaajale meeldib koguda kauneid kruuse, rõõmustaks teda kindlasti mõni erilise kujundusega jooginõu. Kogujate vaieldamatud lemmikud on mahukad ning maagiliste disainidega Iittala kruusid ning imearmsad Arabia Muumi kruusid. Tutvu nõudevalikuga ePrismas või lähimas Prisma hüpermarketis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *