Fotode ning retsepti autor on FoodStudio.

Sobib veganitele

Koostisosad

2 rusikasuurust sibulat

1 pakk shimeji seeni või mistahes seeni

praadimiseks taimset võid ja pisut õli

soola ja musta pipart

peterselli või tüümiani lehti, hakitult

1 pakk seentega pelmeene (või mõndasid teisi taimseid pelmeene)

1 pakk FoodStudio gravy kastet

värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Puhasta sibulad ja viiluta. Kollased või punased, ise vali! Aja pann kuumaks ning sulata seal või ja lisa pisut õli.

Lisa sibulad ja prae, kuni klaasjad. Lisa seened ja prae seni, kuni kõik on kuldpruun. Siia sobivad kõik seened: pilvikud, kukeseened, puravikud, lehterkukeseened, mustad torbikseened, pruunid- või valged shimeji seened, šampinjonid või milline tahes sinu lemmik on.

Lase pannil paari sentimetri jagu vett keema ning poeta pelmeenid vette. Keeda, kuni peaaegu valmis ning vala üle tumepruuni gravy kastmega (kui tundub, et vett on palju, kurna vähemaks). Lase pelmeenidel gravy sees mõnuga podiseda mõned minutid ning serveeri siis lahke kuhja praetud seente ja sibulatega. Lilleõied muidugi ka!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *