Ütle mulle, milline on su köök ja ma ütlen, kes sa oled, võiks kõlada tuntud vanasõna Prisma moodi. Pann, taldrik,  nuga-kahvel – tudeng. Paar eriilmelist kohvikruusi ja kaussi-taldrikut, keedupott ja kohvimasin – noorte esimene olemine. Toekas raudvara, sahtlitäite kaupa riistvara, serviisid argipäevaks ja erilisteks hetkedeks – toidule pühendunud pererahvas. Kohviveski, mokakann, sufleenõud ja fondüüpott – gurmaan, kes oskab elada. Arabia taldrikud ja Iittala klaasid, Fiskarsi noad ja Finlaysoni tekstiilid – põhjamaise disaini austaja. Prismast leiad laua katmiseks ja söögi valmistamiseks kõik, mida vaja, sõltumata eelarvest ja elujärgust.


Iseseisvat elu aitavad säästulainel sisse seada House ja Xtra tooted nõudekomplektidest pottide-pannideni ning kodumasinatest köögitekstiilideni. Mõlemad kaubamärgid on Prisma omabrändid, mis tähendab, et neid ei leia ühestki teisest poeketist. Taskukohane hind teeb need kättesaadavaks ka juhul, kui korraga on vaja kõike.

Fiskars Hard Face sari vastab kõige nõudlikumatele ootustele

Soome kvaliteedi käilakuju Fiskars teab, et köök on kodu süda ning pakub oma valikus vastupidava kvaliteediga köögiriistu toidu valmistamisest kuni serveerimiseni. Ostes Fiskarsi ikoonilised käärid, võid kindel olla, et need teenivad sind igavesti. Sama südikat vastupanu osutavad igapäevasele kasutusele Fiskars Hard Face potid ja pannid. Kasutajamugavusele keeravad viimase vindi peale Functional Form sarja tooted pisitarvikutest raudvarani.

Arabia disain on ajatu

Ajatuks klassikuks kujunenud Arabia katab kogu elu. Sõna otseses mõttes, sest selle enam kui sajandivanuse Soome ettevõtte tootevalikust leiab lauanõud nii argipäevaks kui erilisemateks hetkedeks. Ka muumisõpradel on põhjust Arabiat hinnata – just sellest tehasest jõuavad ka Prisma riiulitele muumitemaatikaga kaunistatud kruusid, taldrikud, kannud ja kausid. Arabiaga samasse perre kuuluv Iittala on Eesti kodudes juba pea sama tavaline kui kodumaal Soomeski – küllap leiab igast köögist mõne Iittala Essence veiniklaasi ja Kastehelmi kausi.   

Iittala Essence veiniklaasid ei puudu vist küll ühestki majapidamisest

Ka köögitehnikariiulitel leiab hinnatundlik kodukokk taskukohase valiku House tooteid sausegurist ja minihakkijast võileivagrilli ja kuumaõhufritüürini. Roostevabasse korpusesse pakitud Wilfa köögitehnika esindab kättesaadavat Norra kvaliteeti, mille töökindlus vastab ka kõige tegusama pere vajadustele.

Finlayson Mittava nõusid on mitmes mõnusas toonis

Argipäev saab muretum, kui valid igapäevanõud Finlayson Mittava sarjast. Igal aastal uut värvi Mittava sarja kruusides, kaussides ja taldrikutes on peidus mõned salamugavused, mille avastamine teeb elu lihtsamaks. Nii sobivad kõik Mittava nõud ka mõõduvahenditeks, sest iga nõu all on kirjas selle mahutavus. Põhjarandi sees olev sälk aitab aga veejääkidel kuivama pandud nõudelt hõlpsamini nõrguda.

Wilfa köögitehnika hakib, segab, purustab, küpsetab.

Koorimiskindad, teesõelad, tordipritsid, jahusõelad, metallist joogikõrred, vahuveinikorgid ja muu pealtnäha pudi-padi, mis õigel hetkel hädavajalikuks osutuda võib – seegi on Prisma köögitarvete osakonnas ja ePrismas ootamas. Kõik ikka selleks, et kasvatada sinu köögikirge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *