Eestimaalaste jaoks on jaanipäev suve tähtsaim püha ning ettevalmistused selle veetmiseks algavad oluliselt varem. Enamik on oma grillid juba kevadel esimeste soojade ilmadega õue hõõguma toonud ning jaanipäev kulmineerub hedonistliku söömispühaga, kus toidulaua külluslikkuse ja huvitavate retseptidega ennast tagasi ei hoita.
Olgu laud kaetud oma perele või sõpradele, õige grillimeister kvaliteedis järeleandmisi ei tee ning vanade klassikute ning uute retseptide katsetuste kõrvale valitakse enamasti ka mõni väärt vein
Sommeljee on välja valinud Prisma Paari veinivalikus olevad veinid, mis sobivad nautimiseks koos erinevate grillil valminud roogadega, olgu selleks siis veiseliha pihv, kala ja mereannid või hoopis linnuliha.
Grillitud kala – Paari rammusate mereandide kategooria
Weingut Loersch Riesling Glimmerschiefer Feinherb
Pfaffl Pur Grüner Veltliner
Grillitud kana – Paari valge liha kategooria
Sauska Pinot Noir Padi
Olim Bauda La Villa Barbera d’Asti
Grillitud veis – Paari tumeda liha kategooria
Castell del Remei Gotim Bru
Brigaldara Valpolicella Ripasso Superiore