Külalised, kingitused, lilled ja tort käivad sünnipäevaga kokku nagu sukk ja saabas. Niisama loomulik on enne pidulikumat sündmust painama tikkuv mõte „Mida külalistele pakkuda?“. Tort tööle, kringel sõpradele, koogid-küpsised kappi varuks neile, kes ootamatult läbi astuvad.

Kostitamine on korralik kulu, sest sünnipäeva ajal kulub iga säästetud euro käest. Õnneks on Prismal nüüd head uudised nii Konto kliendist sünnipäevalastele kui nende lisakasutajatele: Lisaks juba kehtivale 15% garderoobikaupade soodustusele ostab Konto klient nüüd ka 3 päeva enne ja 3 päeva peale sünnipäeva Prismast kõik tordid, koogid, kringlid ja stritslid 10% soodsamalt.

Sünnipäevasoodustus ei kehti vaid Fazer Pagari toodetele nii pagariletis kui koogikülmikus. Soodustuse saamiseks tuleb kassas kaupade eest tasumisel enne maksma hakkamist registreerida oma Konto kaart, ükskõik, kas kasutad Kontot ID-kaardi või plastikkaardiga.

Ise tehtud, hästi tehtud – see käib ka sünnipäevakoogi kohta. Konto kliendi sünnipäevasoodustuse alla käivad ka mitmed tooted, millest ise uhke tort või maitsev kook valmistada. Kõige lihtsam on tort üles ehitada biskviitpõhjast, veelgi uhkema lauaehte saad aga Pavlova põhjast, sellele ise mascarponet, vahukoort ja marju lisades. Tavalistest lauaküpsistest saab valmistada vana head küpsisetorti või kirjut koera, digestiiviküpsistest toorjuustukooki, ladyfingersi küpsistest aga hoopis tiramisud.  Igal sünnipäevalapsel oma koogilemmik, peaasi, et tordikraami kokku ostes Konto meelest ei lähe – nii saad kõikidelt tortidelt, võileivatortidelt, kringlitelt, stritslitelt ja küpsistelt 10% alla.

Pea siis enne saabuvat sünnipäeva meeles, et Prisma sünnipäevasoodustus kehtib nii Konto kliendile kui tema Kontoga liidetud lisakasutajatele 3 päeva enne ja peale Konto kliendi sünnipäeva. Soodustuse saamiseks tuleb kassas kaupade eest tasumisel enne maksma hakkamist registreerida oma Konto kaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *