Mahlase veganburgeri saladus on hernevalgust burgeripihv, mille tekstuur meenutab liha. Pista burgeri vahele korralik kogus tšillikastmega maitsestatud avokaadomääret ja viil veganjuustu.
Koostisained (4 portsjonit)
1 avokaado
2 spl magusat tšillikastet
1 tomat
100 g salatisegu
450 g (4 tk) Beyond Meat hernevalgupihvi
2 tl rapsiõli
4–8 viilu veganjuustu
4 burgerikuklit
Valmistamine
1
Poolita avokaado. Eemalda seeme ja koor. Peenesta avokaado kahvliga. Sega hulka tšillikaste. Viiluta tomatid. Pese salatisegu ja lase sel kuivada, kuni teed muid ettevalmistusi.
2
Grilli või küpseta veganpihvid pannil õlis, järgides juhendit. Küpsetamise lõpupoole pane juustuviilud pihvidele soojenema. Soojenda kuklid kiirelt kas grillil või pannil.
3