Kana saab muredalt küpseks, kui seda kaua ahjus hautada. Mahlane lihatäidis koos värske köögivilja ja küüslaugumajoneesiga on burgerikukli vahel imehea.

Koostisained (4 portsjonit)

500 g broileri kintsuliha ilma naha ja kontideta

Maitsekaste

4 spl fariinsuhkrut
3 spl sojakastet
2 spl tomatipüreed
2 spl punase veini äädikat
2 cm tükk värsket ingverit
2 küüslauguküünt
2 spl tšillipastat Sambal Oelek

Lisaks

burgerikukleid
küüslaugumajoneesi
lehtsalatit
tomatit

Valmistamine (ahi 150 °C)

Sega maitsekastme koostisained kokku.
Tõsta kintsuliha ahjuvormi ning vala peale maitsekaste. Kata vorm fooliumiga. Tõsta vorm 140-kraadisesse ahju või ning lase kaks tundi küpseda. Kui vaja, lisa vahepeal paar lusikatäit vett.
Tõsta kintsuliha kastmest välja ja rebi kahvliga peenteks ribadeks. Tõsta liharibad tagasi kuuma kastme sisse.

Soojenda kuklid ning täida rebitud kanaliha, küüslaugumajoneesi, salati ja tomatiga. Tõsta peale pisut maitsekastet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *