Lehtkapsa-paprikavokk on lihtne, soodne ja tervislik valik. Täistaimsele vokiroale lisavad maitset tšilli, sojakaste ja mesi.


Korralik kimp lehtkapsast

1 pikk paprika

1 punane sibul

3 küüslauguküünt

1 punane tšillipipar

1 dl india pähkleid

1/2 dl kuldseid rosinaid

3 spl mahedamaitselist maapähkliõli

2 spl sojakastet

1 spl voolavat mett

Puhasta lehtkapsad vartest ja rebi kapsalehed väiksemateks tükkideks. Poolita paprika, puhasta seemnetest ja lõika peenteks ribadeks, tee sama tšillipipraga. Koori sibul ja viiluta see õhukeselt, koori küüslauguküüned ja haki need peeneks.

Kuumuta vokipannil või niisama sügavamal praepannil õli, lisa hakitud tšilli, küüslauk ja hakitud sibul. Kuumuta mõnda aega. Lisa paprikaribad ja prae veel veidi. Nüüd lisa lehtkapsaribad, rosinad ja pähklid. Kuumuta veidi, lisa sojakaste ja mesi, kuumuta veel paar minutit ning tõsta siis tulelt. Serveeri niisama või koos keedetud riisinuudlitega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *