Maitsvad suvikõrvitsa-halloumijuustu pätsid valmivad kolmest koostisosast kiiresti ja lihtsalt. Värsket mekki lisab lihavabadele kotletikestele laimi-jogurtikaste.

Koostisosad

1 keskmine suvikõrvits

200 g halloumi juustu

1 muna

praadimiseks oliiviõli

serveerimiseks rukolasalatit

Laimi-jogurtikaste

2 dl kreeka jogurtit

1 laimi riivitud koor ja mahl

mündilehti, hakitud

Soola ja suhkrut


Sega kastme koostisosad kokku ja lase pätside praadimise ajal maitsestada.

Riivi suvikõrvits jämeda riiviga ja pigista sellest portsude kaupa liigne vedelik välja. Riiv ka halloumi. Sega kausis suvikõrvits ja halloumi lahtiklopitud munaga. Prae pannil õlis madalal kuumusel väikesed pätsid, lastes neil mõlemast küljest pruunistada. Serveeri laimi-jogurtikastme ja rukola salatiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *