Maitsvad suvikõrvitsa-halloumijuustu pätsid valmivad kolmest koostisosast kiiresti ja lihtsalt. Värsket mekki lisab lihavabadele kotletikestele laimi-jogurtikaste.
Koostisosad
1 keskmine suvikõrvits
200 g halloumi juustu
1 muna
praadimiseks oliiviõli
serveerimiseks rukolasalatit
Laimi-jogurtikaste
2 dl kreeka jogurtit
1 laimi riivitud koor ja mahl
mündilehti, hakitud
Soola ja suhkrut
Sega kastme koostisosad kokku ja lase pätside praadimise ajal maitsestada.
Riivi suvikõrvits jämeda riiviga ja pigista sellest portsude kaupa liigne vedelik välja. Riiv ka halloumi. Sega kausis suvikõrvits ja halloumi lahtiklopitud munaga. Prae pannil õlis madalal kuumusel väikesed pätsid, lastes neil mõlemast küljest pruunistada. Serveeri laimi-jogurtikastme ja rukola salatiga.