Rainbow tooted asendatakse Prisma omabrändiga Coop, mida iseloomustab põhjamaine kvaliteet ja hea hind. Siit leiad vastused muudatusega seotud korduma kippuvatele küsimustele.

Prisma asendab Rainbow tooted Coopi toodetega. Mida see täpsemalt tähendab?

Prisma omabrändide valik on muutunud ning Rainbow tooted asenduvad jooksvalt meie Coop tootesarjaga. Prisma on Coop ja Coop Xtra tooteid müünud ​​Eestis juba aastaid, seega on Rainbow toodete asendumine loomulik areng. Prismas müüdavad Coop tooted hangitakse läbi Coop Tradingu, mille omanikud on Coop Taani, Coop Norra, Coop Rootsi ja SOK, mis on Prisma Peremarketi emaettevõte. Meie Coop tooted on väga hea hinna-kvaliteedi suhtega. Prismas müüdavaid Coop tooteid teistest Eestis tegutsevatest kaupluskettidest ei leia.

Juba mõned kuud on Prisma kaupluste lettidel Rainbow kaubamärgiga tooted asendunud meie Coopi toodetega. Pikemas perspektiivis asendabki põhjamaise kvaliteediga Coopi bränd täielikult varasema Rainbow tootesarja, kuna soovime oma klientidele pakkuda parimat kvaliteeti ja samal ajal soodsat hinda. Täiendame ja laiendame järjepidevalt oma Coopi toodete sortimenti ja teatud meie Coopi kaubamärgi tooted, nagu tortilla ja pastad ning lemmikloomatoidud, on juba saanud tarbijate kindlateks lemmikuteks.

Eestis tegutseb Prisma kõrval Coopi jaemüügipoodide kett. Kas Eesti Coop ja Prisma teevad koostööd sama brändinimega toodete osas?

Ei, me tegutseme teineteisest sõltumatult ja teeme seda ka edaspidi. Prismas müüdavad Coop tooted hangitakse läbi Coop Tradingu, mille omanikud on Coop Taani, Coop Norra, Coop Rootsi ja SOK, mis on Prisma Peremarketi emaettevõte. Prismas müüdavaid Coop tooteid teistest Eestis tegutsevatest kaupluskettidest ei leia.

Kas samu Coopi kaubamärgiga tooteid saab nii Prisma kui ka Coop Eesti kauplustest?

Coop brändi tooteid, mida müüakse Prismas, saab osta vaid Prismast. Meie Coopi tooteid hangitakse läbi Põhjamaade ühistute hankekonsortsiumi ehk Coop Tradingu.

Mis on Coop Trading?

Coop Trading on Põhjamaade hankekonsortsium suurimatele Põhjamaade jaemüügiettevõtete ühistutele nagu Coop Taani, Coop Norra, Coop Rootsi, SOK. Prisma emaettevõte SOK on juba pikalt teinud ühishankeid Coop Tradingu kaudu.

Mis saab minu lemmikutest Rainbow toodetest?

Meie kliendid ei pea muretsema, sest kõigile Rainbow lemmiktoodetele leiab valiku meie Coopi toodete hulgast. Näiteks jõuavad armastatud Rainbow saiakeste, maiustuste ja köögiviljade asemel lettidele samaväärsed, kui mitte veelgi paremad soodsa hinnaga Coopi tooted.

Kas te asendate Rainbow Coopi kaubamärgiga?

Prisma on Coopi (sh Coop Xtra) tooteid müünud ​​juba aastaid. Küll aga lisame 2024. aasta jooksul oma sortimenti järjest uusi kvaliteetseid ja soodsa hinnaga Coopi tooteid, mis järk-järgult asendavad Rainbow kaubamärgi tooteid, kuni viimased on välja müüdud. Usume, et meie kliendid saavad muutusest ainult kasu, kuna pakume neile veelgi odavamaid hindu, põhjamaist kvaliteeti ja laiemat valikut.

Mis vahe on Prisma Rainbow ja Prismas müüdavatel Coopi toodetel?

Mõlema kaubamärgi võtmesõnaks on hea hinna ja kvaliteedi suhe. Ühtsele põhjamaise kvaliteediga Coopi kaubamärgile üleminek võimaldab meil pakkuda klientidele veelgi soodsamaid hindu ja laiemat valikut. Prismas müüdavaid Coop omabrändi tooteid Eestis teistest kaubanduskettidest ei leia.

Mis siis, kui minu lemmiktoodet nüüd enam ei ole?

Sa ei pea muretsema, et lemmiktoode kaob. Prismas müüdavad põhjamaise kvaliteediga Coop tooted on hinna ja kvaliteedi suhte poolest suurepärane kaubamärk, pakkudes võimalust leida endale meelepärane asendus. Meie toodete valik on lai ja igast kaubakategooriast leiab igaüks endale kindlasti lemmiku. Näiteks leiab Prismas müüdava Coopi kaubamärgi alt väga hea hinna-kvaliteedi suhtega asendustooteid seni populaarsetele Rainbow küpsetistele ning puu- ja köögiviljadele.

Mis on Prisma müüdavad Coop Änglamark/Coop tooted? Mis on erinevus nende kahe vahel?

Need on kaks erinevat kaubamärki, mis on mõlemad Põhjamaade hankekonsortsiumi Coop Trading omakaubamärgid ning mille tooteid on võimalik Prismast osta. Prisma emaettevõte SOK on juba pikalt teinud ühishankeid Coop Tradingu kaudu.

Prismas müüdavad Coopi tooted sarnanevad Rainbow kaubamärgi toodetele ning on tuntud oma hea hinna ja kvaliteedi suhte poolest. Änglamark keskendub mahetoodetele, jätkusuutlikkusele ja keskkonnahoiule. Nii Coop kui ka Änglamark on teistes Põhjamaades tugevad ja tuntud kaubamärgid. Änglamark on näiteks Norra populaarseim mahebränd, samuti on see juba mitu aastat valitud Rootsi kõige rohelisemaks brändiks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *