Koos lumevaibaga on saabunud rahulik jõuluootus, kuid nii mõnelgi on hoopis kingipaanika häirekell peas helisema hakanud. Selleks, et kingihulluses mitte pead kaotada, on Prisma töötajad ja nende lapsed jaganud kõige oodatumaid kingiideid.

Lasteaialapsed: kelgud ruulivad

Ilmselt on lasteaialapsed alljärgnevatest kõige lihtsam grupp, kellele kingitust teha, sest nende soovid pole veel nii konkreetsed. Loomulikult võib juhtuda ka hoopis vastupidi, et ollakse kinni selles ühes ja ainsas kingisoovis. Rõõmu toovad pisikestele nii värviraamatud (eriti kleepsudega versioonid) kui värvipliiatsid-värvid. Populaarsed soovid olid veel magnetklotsid, mida on lõbus kokku panna nii üksinda kui kogu perega.

Lähtuvalt aastaajast on kingisoovide hulgas ka erinevad kelgud, mida on poodides saadaval klassikaliste liulaudade või plastkelkudena, aga leida võib ka uhkemaid roolikelke. Prisma lettidelt kaovad eriti kiiresti LEGO ja just 100 cm+ pehmed loomad. Näiteks LEGO Icons sari on väga mitmekülgse valikuga ja päris kindlasti ei kingita neid vaid lastele, vaid ka täiskasvanutele, kes saavad endale koju väga tõetruid orhideesid, bonsaisid vms meisterdada.

Algklassid: kleepsuraamatud on tagasi

Algklassilapsed on tihti enda jaoks leidnud selle ühe brändi, jalgpalliklubi, multikategelase vm, millega seotud tooted on kindla peale minek. Kui lapse lemmik ära tabada, siis onrõõmustavate kinkidel leidmine märksa kergem. Näiteks üks hetke hitte on „Lepatriinu ja must kass“, mille teemalisi tegelasi on Prismas päris mitmel kujul müügil.

Ilmselt pole lapsevanemat, kes ei teaks, mis on squishmallow – see jätkuvalt populaarne kaisukas on saadaval erinevates mõõtudes ja tegelaskujudena nii mänguasjapoodides kui ka täiesti tavalistes toidupoodides. Kui vaadata aga TikToki maailma ja sotsiaalmeediat, siis 2000ndatel palju rõõmu pakkunud kleepsualbumid ja kleepsud on oma tagasituleku teinud. Prismas on näiteks suur valik erinevaid kleepsualbumeid.

Põhikool: hooldus-ja kosmeetikatooted on kindla peale minek

Üldiselt teab põhikoolieas olev noor ise juba täpselt, mida tal vaja on. Nende kinginimekirjadesse kuuluvad peamiselt kosmeetika ja erinevad hooldus- või hügieenitooted. Nii poistele kui tüdrukutele, kes palju oma juukseid kuumtöötlevad, on mõistlik kinkida näiteks juuste kuumakaitse sprei, kvaliteetsed pesuvahendid ning juukseõli. Loomulikult on populaarsed ka erinevad riided ja jalanõud, näiteks brändidelt Adidas ja Nike.

Keda aga huvitavad erinevad loodus-ja täppisteadused, neile tasub otsida kingitusi just STEM (Science, Technology, Engineering and Math) kinkide valdkonnast. STEM kinke leiab nii lauamängude, legode kui ka raamatute hulgast.

Gümnaasium: kingitegijal tasub silm peal hoida trendiseadjatel

Gümnaasiumitasemes oodatakse juba spetsiifilisemaid dekoratiivkosmeetika tooteid. Näiteks lööb sotisaalmeedias laineid juuksegeel ja kulmugeel Got2b, mida kasutatakse nii kulmude ja juuste paika sättimiseks kui ka lamineeritud kulmustiili saavutamiseks. Paljuski ongi mõjuisikud noorte soovide suunajad. Eestist leiab Got2b kulmugeele näiteks Prismast.

Lisaks on selles vanusegrupid juba rohkelt ka erinevaid tehnikavidinate soove – alustades kõrvaklappidest ja kõlaritest ning lõpetades sülearvuti ja uue telefoniga.

Tudengid: südamed võidab toit

Tudengid hindavad kõrgelt praktilisi asju ja nii on nad õnnelikud ka erinevate pikalt säilivate toitude üle, mida ülikooli ja kodutööde kõrvalt lihtne valmistada on. Samuti on oodatud erinevad toidud, mis on küll tervislikud, aga pisut krõbedama hinnaga – nt erinevad pähklid, maapähklivõi, kohv jm. Ilmselt sama palju valmistaks rõõmu ka kodupoe kinkekaart, et sealt toidu ja ka kallimad ilutooted vajadusel lihtsasti kätte saaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *