45 min (sellest 15 min aktiivset tegevust)
4 portsjonit
Klassikalisele ahjuvorstile annavad uut vunki taco’dest tuttavad maitsed. Lisandiks on bataat, nii et kogu roog valmib mugavalt sama soojaga ja samas nõus.
Koostisained
400 g rõngasvorsti
1 tomat
1 punane sibul
230 g taco-kastet
700 g (2–3 tk) bataati
2 sl rapsiõli
3/4 tl paprikapulbrit
1/2 tl vürtsköömneid
1/2 tl soola
2 tl purustatud musta pipart
100 g riivitud Cheddari juustu
Lisaks
1 pott koriandrit
150 g hapukoort
jalapenoviile
maisilaaste
Valmistamine
Koori vorstid ja lõika need pikuti pooleks. Pese ja viiluta tomat. Koori sibul ja lõika õhukesteks rõngasteks. Tõsta vorstid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, lõikepind ülespoole. Tõsta vorstidele lusikaga 1 dl taco-kastet ning jäta ülejäänu serveerimiseks. Tõsta tomati- ja sibulaviilud taco-kastmele, servad ülekuti.
Pese bataadid ja kuivata hoolikalt. Lõika koorega bataadid õhukesteks viiludeks ning tõsta suurde kaussi. Lisa õli ja maitseained ning sega. Tõsta bataadiviilud vorstide ümber, servad ülekuti. Puista peale riivjuust. Küpseta 225-kraadises ahjus 25–30 minutit.
Puista peale koriandrit. Paku juurde taco-kastet, prantsuse hapukoort, jalapenoviile ja maisilaaste.