15 min
4 portsjonit
Veerandtunniga valmiv tofuvokk maitseb kogu perele! Krõmpsuvad köögiviljad, nuudlid ja maitsev kaste viivad keele alla.
Koostisained
300 g suitsutofut
1/2 sl rapsiõli
350 g valmis köögiviljasegu (vokiaedviljad)
200 g täisteraspagette
2 sl röstitud seesamiõli
2 sl sojakastet (vähem soola)
1 sl riisiveiniäädikat
Valmistamine
Nõruta tofu ja kuivata selle pind näiteks köögipaberiga. Lõika tofu kuubikuteks. Küpseta kuubikuid pannil õlis, kuni nende pind hakkab värvi võtma. Lisa köögiviljad ja küpseta segades umbes 5 minutit.
Keeda nuudlid pakendi juhiste järgi. Lisa pannile nuudlid ja maitseained. Serveeri kohe.
Soovitus! Vürtsika toidu sõbrad võivad vokiroale lisada Sriracha kastet.