60 min
4 portsjonit

Hakklihast, kartulist ja suvikõrvitsast valmib isuäratav vormiroog. Vürtsi annavad Tex-Mex maitseaine, purustatud tomatid ja Emmentali juust. Hakkliha võib asendada põldoahakkega.

Koostisained
400 g suvikõrvitsat (1 suur suvikõrvits)
3 kartulit
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
400 g seguhakkliha
40 g (1 pakk) Tex-Mex maitsesegu
400 g (1 purk) purustatud tomatit
150 g (1 pakk) riivitud Emmentali juustu


Valmistamine
Pese suvikõrvits ja lõika viiludeks. Koori kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori ja peenesta sibul ja küüslauguküüned. Prae sibul ja hakkliha pannil küpseks. Lisa pannile maitseainesegu ja purustatud tomat. Lase kastmel umbes 5 minutit podiseda.

Määri ahjuvorm ja tõsta sinna vaheldumisi suvikõrvitsa- ja kartuliviile, hakklihakastet ja riivjuustu. Jäta kastet ka kõige pealmiseks kihiks ja puista sellele riivjuustu. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *