Kas tead seda tunnet, kui sul on vaja käigu pealt kiiret einet, kuid keeruline on leida midagi tervislikku? Siinkohal tuleb appi Prismadest leitav Picadeli salatibaar, kus saad kiiresti ning taskukohase hinnaga panna kokku salati täpselt enda eelistuste järgi. Koostisosade hulgast leiad lisaks köögiviljadele ka mitmekesise valiku taimset ning loomset päritolu valguallikaid.


Pea 15 aastat kogemust

Picadeli salatibaari lugu algas 2009. aastal, mil üks Lääne-Rootsis elav müügimees tundis puudust võimalusest kiiresti tervislik eine kokku panna. Niisiis otsustas ta väikeses Rootsi linnakeses asuvasse toidupoodi rajada uuendusliku salatibaari. Tänaseks on Picadeli salatibaariga varustatud juba ligi 1750 kauplust nii Euroopas kui Ameerikas.


Värskuse säilitamisel tuleb appi tehnoloogia

Koostisosade värskena hoidmises mängib suurt rolli salatibaari kõrgtehnoloogiline lahendus. Temperatuurikontroll aitab tagada, et kõik koostisosad on alati õigel temperatuuril. Toiduohutuse süsteem annab koheselt märku, kui mõni koostisosa on vaja välja vahetada – nii kindlustatakse, et salatibaaris on vaid kõige värskemad koostisosad.

Koostisosad on toidu kaitsmiseks kaanega kaetud ning iga salatibaari küljes on olemas ka puutetundlik ekraan, kust on huvi korral võimalik saada koostisosade kohta lisainfot. Tõestust Picadeli lahenduse innovaatilisusest annab ka 2022. prestiižsel Food4Future Foodtech Innovation Awards võistlusel tervisliku toidu kategoorias saavutatud esimene koht.

3 salatiideed

Picadeli salatibaaris saad oma maitse järgi kokku panna just sellise salati, mis sulle kõige rohkem meeldib. Panime omalt poolt kokku aga kolm salatikombinatsiooni, millest inspiratsioonipuuduse korral lähtuda saad.

1) Proteiinipomm – trennisõprade ja musklikasvatajate lemmik. Valgurikas kombo keedumunadest, kanafileest, lõhest ja läätsedest, põhjaks roheline salat ja maitserõõmuks krevetiküllane skagenröra dipp.

2) Vegan vikerkaar – kui sööd iga päev vikerkaarevärvilist toitu, võid kindel olla, et su toidulaud on mitmekesine. Kuhja kaussi igat värvi köögivilju värsketest kuumtöödelduteni, vastavalt sinu kohaliku Picadeli pakutavale. Värsked köögiviljad tagavad kerge ja värske enesetunde, keedetud oad ja läätsed, taimsed pallid ja tofuribad teevad kõhu kenasti täis.

3) Mahlakas Mehhiko maitseb nagu tervislikuks tuunitud taco. Põhjaks krõmpsuv salat, selle peal kuhjas tacobroiler, kreemjas avokaado, mahlakas ananass, tortillakrõpsud ja krõbe röstmais, kõike kroonimas rantšokastet meenutav Welcome to America.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *