Vajad ideid, mida kinkida jõuludeks isale, vennale, sõbrale või kaaslasele? Loe edasi ja tutvu meie soovitustega!

Juhtmevabad kõrvaklapid

Kui kingisaaja on suur muusika või taskuhäälingute fänn, on kvaliteetsed juhtmevabad kõrvaklapid talle ideaalne kingitus. Juhtmevabad kõrvaklapid on tavalistest klappidest mugavamad ning sobivad eriti hästi tihti liikvel olevale inimesele. Valida on nii kompaktsete nööpkõrvaklappide kui suurte kõrvapealsete kõrvaklappide vahel. Vaata juhtmevabasid kõrvaklappe ePrismast.


Hommikumantel

Kellele siis ei meeldiks end hommikuti pehme hommikumantli sisse mässida? Ideaalselt sobib kingituseks näiteks London Fogi stiilne hommikumantel.

Mugavad dressipüksid

Teatavasti on dressipüksid üks mugavamaid riietusesemeid. Neid pole kellelgi kunagi liiga palju, seega on kvaliteetsed ja mugavad dressipüksid hea kingiidee. Prisma valikust leiad erinevate brändide dressipükse nagu näiteks Nike, Adidas, Finlayson ning Antti Tapani.

Kinkekomplekt

Kinkekomplekt on lihtne, ent tore viis kellegi rõõmustamiseks ning Prisma valikust leiad palju erineva sisuga komplekte. Toidugurmaanile sinu elus sobib hästi maitsvaid hõrgutisi sisaldav kinkekarp või näiteks erinevate soolade komplekt.

Saunahuvilistele sobib ideaalselt Emendo saunahetkede kinkepakk. Samuti leidub Prisma valikus mitmeid meestele mõeldud kehahooldus- ning hügieenitoodete komplekte.  Tutvu erinevate kinkepakkidega lähimas Prisma kaupluses või ePrismas ning leia kingisaajale sobivaim!

Nintendo Switch

Mängurile sinu elus sobib imeliselt Nintendo Switch mängukonsool. Switchi teeb eriliseks selle mitmekülgsus – konsooli saab ühendada teleriga ning mängida mitmekesi või kasutada kaasaskantavana ja mängida kus tahes. Telli konsool ePrismast või leia lähimast Prisma hüpermarketist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *