4 portsjonit
Indias kasutatakse palju lillkapsast ning maitsestatakse seda julgelt. Ahjus küpsetatud lillkapsast võib pakkuda eelroaks koos jogurtikastmega või hoopis põhiroa lisandiks.
Koostisained
1 lillkapsas
2 sl õli
1 tl jahvatatud koriandrit
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 tl karrit
pool tl kaneeli
veerand tl kurkumit
1 tl jahvatatud ingverit
pool tl soola
veerand tl musta pipart
1 sl võid
Lisaks
münti
koriandrit
Valmistamine (ahi 225 °C)
Tükelda lillkapsas õisikuteks ning seejärel poolita õisikud. Sega suures kausis kokku õli ja maitseained. Lisa lillkapsas ja sega seda maitseaineõlis ning lase veidi aega maitsestuda.
Tõsta lillkapsaõisikud ühe kihina ahjuvormi ja küpseta 225 kraadi juures 15 minutit.
Sega või lillkapsaste hulka. Küpseta veel umbes 5 minutit. Tõsta serveerimisnõusse ja haki peale värsket münti ja koriandrit. Paku juurde jogurtit.