Meie Prismas teame, et lapsevanema esimene prioriteet on lapse heaolu tagamine. Omalt poolt pakume selleks laia valikut kvaliteetseid ja soodsaid beebitooteid. Millele pöörata mähkmete või beebitoidu valikul tähelepanu? Räägime lähemalt!

Lastetoidu puhul on Eesti lapsevanemate kindlaks eelistuseks kohalik ja kvaliteetne toit. Nii tootjad, kauplused kui ka lapsevanemad on aasta-aastalt üha teadlikumad ning jälgivad lisaks tervislikkusele ka jätkusuutliku ja õiglase tootmise printsiipe. “Üha enam ja enam on näha, et beebitooteid valitakse teadlikumalt, jälgitakse, et tooted ei sisaldaks lisasuhkrut, soola ega allergeene,” tõdeb Prisma hanke- ja sortimendidirektor Kaimo Niitaru. Ta toob näiteks vastutustundlikkuse musternäidise, Piltti lastetoidud, mille puhul valmistatakse isegi klaaspurgid jäätmevabalt ja 100% taastuvenergiaga.

Prisma ostustatistika näitab, et lapsevanemad eelistavad Põnni, Hippi, Semperi, Piltti ja Rainbow tooteid. Need on pikka aega tuntud ja armastatud ning loodud spetsiaalselt beebi vajadusi ja maitse-eelistusi silmas pidades. Eestimaise Põnni toodete puhul saab kindel olla, et need on kohalikust toorainest ja ei sisalda lisaaineid, vaid rohkelt puu- ja juurvilju, mida lapsed kasvamiseks vajavad. Tugevalt kontrollitud ja kõrge on ka teiste Prisma valikus olevate lastetoitude kvaliteet.

Tasub proovida Prisma tellimusel valmistatud omatooteid, mis kannavad Rainbow ja Änglamarki brändinime. Tooted on orgaanilised, lapsesõbralikud ja kvaliteetsed, seejuures rahakotisõbraliku hinnaga. Väga häid pakkumisi leiab igakuiselt ka Prisma Konto kliendi eripakkumiste hulgast.

Mähkmed peavad lapsele sobima

Mähet valides on esmatähtis, et see sobiks ja oleks lapsele mugav kanda. Mida väiksem on laps, seda suurema osa päevast ta mähet kannab ning on oluline, et krõpsud püsiksid kinni ja midagi kuskilt ei lekiks.

Iga laps on erinev ja kõigile üks mähe ei sobi. Üheks lapsevanemate lemmikuks on kujunenud Muumi mähkmed, mida vanemad tihtipeale just Prismas ostmas käivad – hea hinna ja laia valiku pärast. Mähkmed on valmistatud parimast toorainest, mis omakorda tagab nahasõbralikkuse. Mähet valides tasub vaadata kindlasti tükihinda, sest pakendid on eri suurustes ja nii saab leida kõige parema hinnaga toote.

Kahe lapse ema Kristi ütles, et sattus Prisma mähkmeriiuli juurde esimest korda täitsa juhuslikult. „Olime beebikäruga jalutamas, kui äkki meenus, et kodus vaid paar mähet alles. Prisma kauplus jäi teele ja kuna seal on alati käruga liikumiseks piisavalt ruumi, kärutasingi mähmeosakonda. Valisin tuttavad Pampersid ja eripakkumises Muumid, kodus said meie lemmikuks just need viimased!“ Kristi meenutas, et edaspidi saigi temast regulaarne Prismas mähkmete, piimapulbri ja puuviljatuubide järel käija. „Puuviljatuubid maitsevad meil peres kõigile – nii mulle endale, 7-aastasele lapsele kui ka pesamunale. Neid võtame alati kohe rohkem, nii hea ja tervislik vahepala kas mänguplatsile kaasa või hetkedeks, kui kodus toit alles valmib. Rainbow tuube saab Prismast osta pea kaks tükki selle hinna eest, mis kuskil mujal tuleb ühe tuubi eest maksta.“

Omatooted on soodne alternatiiv

Tuntud tootjate ja kaubamärkide kõrval tasub nii beebitoitude kui ka mähkmete puhul vaadata soodsama hinnaga alternatiivide poole. Mähkmete osas on Prisma valikus väga hea hinnaga omakaubamärgi Rainbow tooted, mis edaspidi hakkavad kandma Änglamarki nime. Beebitoidu osas ongi kõige populaarsemad just Rainbow puuviljapüreed, mille kvaliteet on tuntud tootjatega samaväärne, pakend mugav ja hind märkimisväärselt soodsam.

Omatoodete puhul saab pakkuda soodsamat hinda, kuna tootja ei pea kulutama toodete turundamisele ning tellimuse maht on väga suur kogu Prisma emafirma peale. Enne poelettidele jõudmist kontrollitakse hoolikalt nii kvaliteeti, ohutust kui ka vastutustundlikku päritolu. “Omatoodetele kehtivad sama kõrged, sageli isegi veel kõrgemad standardid. Prismal on selleks Soomes eraldi labor, et tuvastada võimalikud kõrvalekalded enne toodete poodidesse jõudmist. Lisaks sellele teeme kontrollkäike tehastesse, et veenduda poodidesse jõudva kauba tootmisprotsessi läbipaistvuses,” sõnas Niitaru.

Lai valik beebitarbeid ootab ka ePrismas, kust saab kauba endale mugavalt koju tellida. Hea on teada, et ka lutipudelid ja põlled, vannitamistarbed ja turvatoolid ning lihtsam apteegikaup on lapsevanemate jaoks sealsamas Prismas valmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *