Tere tulemast Prisma blogisse! Nüüd saame sinuga palju pikemalt juttu puhuda, kui senised napid facebooki-postitused või sooduspakkumistest pakatavad uudiskirjad seda võimaldanud on. Ja juttu meil juba jagub!

Prisma blogis räägime igapäevastest asjadest nagu poes käimine, raha säästmine ja parimate ostuotsuste tegemine. Anname sulle head nõu, kuidas raha kokku hoida ja aega säästa, jagame isuäratavaid retsepte, teadmisi tervislikust toitumisest ja kasulikke majapidamisnippe. Paari pere praktiliste kogemuste varal teeme tutvust ka Konto püsikliendiprogrammiga.

Sel aastal ootavad Prisma Peremarketeid ees mitmed suuremad muudatused, mis puudutavad otseselt ka sind. Kõigest põnevast ei saa kohe rääkidagi, aga olgu alustuseks mainitud näiteks Konto programmi kohendamine ja aasta jooksul kolme uue kaupluse avamine. Kõik need uuendused räägime ka siinsamas blogis põhjalikult lahti.

Näitame sulle ka ühe suure jaekaubandusketi tagatuba – mida kõike tuleb teha selleks, et sinu poeskäik ootuspäraselt sujuks. Anname sõna spetsialistidele, kes näitavad, kuidas käivad kaubaveod, kuidas valitakse poodidesse kaupu ja kuidas neile seal koht leitakse. Kindlasti puudutame ka igavesti kuuma hinnakujunduse teemat ning vaatame, kuidas sünnib toote hind ja kuidas tehakse kampaaniaid.

Aga et meie jutud ühepoolseks ei jääks, anname sõna ka sinule. Siin blogis võid julgelt sõna võtta, jagada oma kogemusi ja küsida küsimusi, mis kaupluses käies südamele jäänud. Lubame, et vastame sulle nii kuis oskame!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *