Muuda lihtsad võileivad luksuslikuks maiuspalaks, lisades neile mascarponet, õhkkuivatatud sinki ning värskeid viigimarju ning kroonides kogu kombo tüümianimeega.
Koostisosad (4 leiba)
8 viigimarja
250 g Mascarpone juustu
2 tl värskeid tüümianilehti
2 spl voolavat mett
1/2 tl soola
1/4 tl jahvatatud musta pipart
4 viilu täistera röstsaia
4 viilu õhkkuivatatud sinki
Serveerimiseks:
väike peotäis pekaani- või kreeka pähkleid ning veidi tüümianilehti
Valmistamine
Pese ja kuivata viigimarjad ning viiluta iga mari neljaks sektoriks.
Sega omavahel tüümian, mesi, sool ja pipar. Lisa pool tüümianimeest Mascarponele ning sega läbi.
Rösti saiaviilud ning lase neil hetk jahtuda. Jaga mascarponekreem nelja saiaviilu vahel, tõsta igale viilule singiviil ning selle peale viigimarjasektorid. Nirista kõige peale veidi tüümianimett ning kaunista tüümianilehtede ning hakitud pähklitega.