15 min

4 portsjonit

Veerand tunniga valmivas vokis on rohkelt rohelisi köögivilju. Kütkestavas kastmes on koos magus, soolane ja mahe vürtsikus. Munavabu nuudleid kasutades saad vegantoidu.


Koostisained
150 g (1/2 pakki) täisteranuudleid
100 g lehtkapsast
100 g (4 tk) sibulavarsi
1 sl rapsiõli
200 g (1 pakk) brokolit (külmutatud)
200 g (1 pakk) tükeldatud rohelisi ube (külmutatud)

KASTE
3/4 dl sojakastet
3 sl vahtrasiirupit
2 sl rapsiõli
1 tl tšillikastet (nt Sriracha)
1/2 dl laimimahla (1–2 laimist)

LISAKS
1/2 dl seesamiseemneid

Valmistamine
Valmista kaste, segades kokku kõik selle koostisained.

Loputa lehtkapsas, eemalda leheroots ja rebi lehed suupärasteks tükkideks. Loputa ja haki sibul.

Keeda nuudlid pakendi juhiste järgi. Nõruta nuudlid.

Kuumuta suurel vokkpannil õli. Küpseta külmutatud brokolit ja ube, kuni need on kuumad. Lisa lehtkapsas. Küpseta köögivilju vaid nii palju, et lehtkapsas muutub tugevalt roheliseks. Sega hulka nuudlid, kaste ja roheline sibul. Puista peale seesamiseemneid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *