30 min
4 tükki

Lihtsad kummituse- ja ämblikupitsad on mõnusad Halloween‘i ampsud, mida koos lastega valmistada. Hirmuäratavalt maitsvad pitsad valmivad vaid viiest koostisosast.

Koostisained
360 g (4 tk) pitsapõhjasid (külmutatud)
260 g pitsakastet
150 g riivitud pitsajuustu
Kummitusepitsa kate (2 pitsat)
250 g (2 pakki) mozzarella‘t
1 must kivita oliiv
Ämblikupitsa kate (2 pitsat)
10 musta kivita oliivi

Valmistamine
Tõsta külmunud pitsapõhjad kahele ahjuplaadile. Määri pitsakaste ühtlaselt põhjadele. Puista peale riivjuust. Küpseta pitsasid 250 kraadi juures, üks plaat korraga või siis mõlemat plaati korraga pöördõhu režiimil 225 kraadi juures umbes 5 minutit, kuni juust on kergelt pruunistunud. Tõsta pitsad ahjust ning tee kummituse- ja ämblikupitsadeks.

Kummitusepitsad (2 tk)
Kuivata mozzarella pall köögipaberiga ja lõika viiludeks. Vormi noaga viiludest kummitused. Lõika üks oliiv väikesteks tükkideks. Tõsta kummitused pitsade peale ja tee oliivitükkidest silmad. Küpseta pitsasid ahjus umbes minut, kuni mozzarella hakkab pisut sulama.

Ämblikupitsad (2 tk)
Poolita kõik 10 oliivi pikuti. Lõika 10 oliivipoolikut ämblikujalgadeks. Tõsta oliivipooled pitsade peale ämbliku kehadeks ja tee neile oliiviribadest jalad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *