15 min
4 portsjonit

Igapäevaseks toiduks sobiv lihtne ja kiire kapsa-hakklihapada valmib hetkega!

Koostisained
400 g hakkliha
2 varajast punast sibulat koos vartega
1 sl õli
700 g varajast kapsast
1 tl majoraani
1 tl soola
valget pipart
200 ml koort

Valmistamine
Tõsta hakkliha tund enne kokkamist toatemperatuurile. Koori ja tükelda sibul. Pruunista hakkliha pannil õlis. Lisa sibul ja kuumuta, kuni sibul on pehme. Loputa kapsas ja lõika peenteks ribadeks. Lisa kapsas hakklihasegule ning küpseta keskmisel kuumusel 5–10 minutit, kuni kapsas on pehme. Lisa majoraan, sool ja koor. Hauta keskmisel kuumusel kaane all veel 10 minutit. Maitse. Serveeri sellisena või paku juurde pohlamoosi.

Loputa kapsas ja lõika peenteks ribadeks. Lisa kapsas hakklihasegule ning küpseta keskmisel kuumusel 5–10 minutit, kuni kapsas on pehme. Lisa majoraan, sool ja koor.

Hauta keskmisel kuumusel kaane all veel 10 minutit. Maitse. Serveeri sellisena või paku juurde pohlamoosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *