30 min
4 portsjonit

Ahjuomlett on üks paremaid igapäevatoite – ja ka lihtsamaid. Tükelda paprika ja lihapallid, kalla peale munasegu ja lisa riivjuustu. Päris kindlasti maitseb ka lastele!

Koostisained
1 piklik paprika
350 g lihapalle
8 muna
100 ml vett
1/2 tl soola
1/4 tl purustatud musta pipart
2 tl pitsamaitseainet
100 g riivjuustu

Valmistamine
Reguleeri ahi 200 kraadile. Pese paprika, lõika rõngasteks ja eemalda seemned. Suured lihapallid poolita. Väiksemaid võid kasutada tervelt. Vooderda (umbes 1,5-liitrine) ahjuvorm küpsetuspaberiga. Tõsta lihapallid vormi.

Klopi munad kausis lahti. Lisa vesi ja maitseained. Kalla segu ahjuvormi, lihapallide peale. Lisa paprikarõngad. Puista peale riivjuust.

Küpseta omletti ahju keskmises osas umbes 25 minutit. Omlett on valmis,kui selle keskosa on hüübinud, kuid veel kohevalt niiske.

Soovitus! Valmis omleti peale võid lisada salatiribasid ja minitomateid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *