30 min
4 portsjonit

Keeda mannavahu puder vahelduseks õunamahlaga, lisa värskeid õunakuubikuid ja maitsesta kaneeliga. Kohev õuna-mannavaht sobib magustoiduks, vahepalaks või hommikupudruks, mille saab valmis keeta juba eelmisel õhtul.

Koostisained
2–3 õuna
0,5 l õunamahla
2 sl suhkrut
1 kaneelipulk
1/4 tl soola
60 g mannat
(pohli)

Valmistamine
Koori õunad ja lõika väikesteks tükkideks. Pane õunatükid, mahl, suhkur ja maitseained kastrulisse. Lase keema tõusta.

Vispelda manna vedeliku hulka. Lase umbes 10 minutit väiksel kuumusel keeda. Vahepeal sega.

Eemalda kaneelipulk ja lase pudrul leigeks jahtuda.

Vahusta puder elektrimikseriga kohevaks. Kui soovid, lisa portsjonite peale pohli. Serveeri piima või vanillikastmega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *