15 min
4 portsjonit

Sega magusmahlased nabaapelsinid ja kange sibul kauniks salatiks, mis on omaette mõnus eelroog ning sobib ka värskeks lisandiks pearoa kõrvale.

Koostisained
3–4 nabaapelsini
1 sibul
10 oliivi
(värsket münti)

Kaste
2 sl oliivi- või rapsiõli
1 sl sidrunimahla või valge veini äädikat
pisut soola
pisut purustatud musta pipart

Valmistamine
Pese apelsinid, eemalda kelme ja lõika viljaliha umbes poolesentimeetristeks tükkideks. Koori sibul ja lõika õhukesteks rõngasteks.

Tõsta apelsin, sibul ja oliivid serveerimisnõusse. Kui kasutad münti, siis haki see ja puista kihtide vahele.

Sega kokku kastme koostisained. Nirista kaste salatile või paku eraldi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *