4 portsjonit
Koostisained (4 portsjonit)
Kaalikasegu
300 g kaalikat
1 sl õli
2 sl vett
2 sl vedelat mett
1/2 tl soola
purustatud musta pipart
1–2 sl hakitud peterselli
1/2 dl röstitud päevalilleseemneid
Lisaks
4 viilu saia
100 g pehmet kitsejuustu või maitsestamata toorjuustu
Valmistamine
Koori kaalikas ja lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil õli. Küpseta kaalikakuubikuid üsna suurel kuumusel, kuni need saavad pisut värvi. Lisa vesi, mesi, sool ja pipar. Hauta keskmisel kuumusel 10–15 minutit või seni, kuni kaalikas on pehme. Maitsesta peterselliga. Rösti või grilli saiaviilud krõbedaks. Määri neile paks kiht pehmet kitsejuustu või toorjuustu. Puista peale röstitud seemneid.