Fotode ning retsepti autor on FoodStudio.
Sobib veganitele.
Koostisosad
250 g pisemaid kartuleid
1 sidruni riivitud koor
õli
soola ja värskelt jahvatatud pipart
240 g hakitud soja tomatikastmes
peotäis kirsstomateid
2 pakki FoodStudio bešamellkastet (vegan)
serveerimiseks redise viile ja idusid, lehtkapsa tsipse või värsket salatit
VALMISTAMINE
Keeda pisikesed koorega kartulid, kurna ning vajuta peopesa või tassiga lapikuks. Tõsta ettevaatlikult küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ning nirista peale õli või taimset sulavõid. Jahvata pipart ja maitseks soola, riivi sidruni koort ning küpseta 200 kraadi juures ahjus, kuni kuldpruunid.
Prae rebitud kaer või mõni teine taimne alternatiiv hakklihale pannil, lisa kirsstomatid ning vala peale FoodStudio bešamellkaste.
Serveeri kartulipudru, röstitud kevadise kapsa või nende samade kuldsete kartulimedaljonidega! Salatit ka kõrvale!
1 Comment