30 min
4 portsjonit
Läätsed ja oad lisavad taimetoidule valku.
Koostisained
1 sibul
1 porgand
1 sl rapsiõli
2 dl punaseid läätsi
1 purk (400/240 g) eelkeedetud punaseid aedube
1 purk (400 g) purustatud tomateid
3 dl vett
1 köögiviljapuljongi kuubik
2 küüslauguküünt
1 sl fariinsuhkrut
1 tl suitsupaprika pulbrit
1 tl vürtsköömneid
1/4 tl Cayenne‘i pipart
1/2 tl soola
purustatud musta pipart
1 paprika
Valmistamine
Koori sibul ja porgand, lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta köögivilju pannil õlis vähemalt 5 minutit.
Loputa ja nõruta läätsed ja oad, lisa pannile koos purustatud tomatiga. Loputa tomatikonservipurki veega ning lisa pannile loputusvesi, puljongikuubik, purustatud küüslauguküüned, suhkur ja maitseained. Keeda vähesel kuumusel umbes 15 minutit.